Mad og drikke

Hovedparten af den mad, vi serverer ombord, er økologisk. Vi køber ind efter årstiden for at få de bedste råvarer. Derfor varierer indholdet i vores salater.

Skibskost

Havets Skipperlabskovs med rødbeder, persille, sennep, rugbrød og smør. Kaffe/te og skibets kage 195,-
Lystfiskerfrokost: Hvide sild m. hjemmelavet karrysalat, røde sild m. løg og kapers + skipperlabskovs. Kaffe og skibets kage 235,-
Havets Gryde m. årstidens grøntsager/rodfrugter og kød, der passer til – spørg hovmesteren. Serveres med hjemmebagt brød 129,-
Paëlla m. økoris, grønt, rejer, muslinger, chorizopølse og kylling. Serveres med hjemmebagt brød 129,-
Havets Suppe - en varm sag i en kold tid. Serveres med hjemmebagt brød 89,-

Morgenmad

Klassisk morgenbuffet: Hjemmebagt brød og kanelstang – Rugbrød – Smør, ost, pølse, marmelade – Juice – Kaffe og te 80,-
Brunch: Stor morgenbuffet – Røræg m. bacon/cocktailpølser – Pålæg – Mini pandekager – Hjemmebagt brød – Rugbrød – Juice – Kaffe og te 125,-
Til formiddagskaffen: Hjemmebagt bolle, syltetøj, ost samt kaffe/te 45,-

Frokost

Selskabsbuffeter

Mest til kød 

  • Bayonneskinke indbagt i brøddej
  • Farseret lammekølle
  • Helstegt oksefilét
  • Ratatui
  • Udvalg af spændende salater
  • Franske bondekartofler
  • Urtemarineret kartoffelsalat
  • Hjemmebagt brød
198,-
Mest til fisk 

  • Varm røget havørred med æble/løgsalat
  • Krydderurte farseret poularde med urtemarineret kartoffelsalat
  • Skaldyrssalat med rejer og store newzealandske muslinger
  • Dijonglaceret kalvetyksteg med franske bondekartofler
  • Udvalg af spændende salater
  • Osteanretning med frugter
  • Kraftig chokoladekage
214,-
Mest til det eksotiske 

  • Bagt laks med ingefær/æblekompot
  • Scampi, blæksprutter og muslinger vendt i spinatpasta og basilikumpesto
  • Dyrefilét indbagt i væv med kalvesoufflé og spinat, hertil bagte løg med timian
  • Rødvinsmarineret andebryst med sauté af årstidens garniture og langtidsbagte kartofler med tomat
  • Udvalg af salater
  • Osteanretning med frugter
  • Nøddebund med chokoladecreme og skovbærkompot
249,-

Selskabsmenuer

Menu 1 

  • Carpaccio af lyssej, kammuslinger, laks og noritang, marineret med pesto og filodejskurv med krydderurter
  • Kalvemørbrad i væv med sauté af årstidens garniture, svampeglacé og urtekartofler
  • Kraftig chokolademousse med fragilité, mangosorbet, vanillieparfait og frugtpuré
359,-
Menu 2 

  • Fisketerrin med skaldyr, frisésalat og mild dijondressing
  • Dyreinderlår glaceret med puré af abrikoser med krydderurter, serveret med bagt løg og tranebær, årstidens grøntsager, nøddekartofler og kraftig vildtsauce
  • Rødvinsmarinerede jordbær med pistacieparfait
385,-
Kontakt os gerne for yderligere forslag til servering

Til receptionen

Små lakseruller med peberrodsfløde, artiskokker m. fetacreme, oksefrikadeller, ost m. druer og muffins 125.-
Sandwich Æggesalat, skinke/ost, paté – pr. stk. 25,-
Sandwich luksus (f.eks.) røget laks, skaldyrssalat – pr. stk. 35,-

Dessert

Isdessert 55,-
Skibets kage 30,-
Petit four 25,-
Chokolader 20,-

Til velkomstdrinks

Agurke- og gulerodsstænger, bladselleri m/dip 30,-
Snacks 25,-
Frugtfad 25,-

Drikkevarer

Velkomstdrinks
Kirr – pr. glas 25,-
Lambrusco – pr. glas 25,-
Bellini – mousserende vin m. hyldeblomstsaft 30,-
Vine
Skibets vin – Hvid el. Rød – 1/1 flaske 149,-
Mousserende vin 1/1 flaske 195,-
Champagne 1/1 flaske 750,-
Vi fremsender gerne vinkort
Andre drikkevarer
Kaffe / The 25,-
Fadøl 25,-
Div. vand 20,-
Gl. Dansk (2cl.) 25,-
Snaps (2cl.) 25,-
Cognac (2cl.) 40,-
Likør (2cl.) 40,-