Oplevelser til søs

Det gode skib Havet med besætning kan chartres på dagsbasis eller til fler-dages arrangementer. Vi sejler ture langs den smukke sjællandskyst til Flakfortet, Hven, Middelgrundsfortet eller op til Kullen og nyder den flotte natur. Vi har kok ombord og under dæk rummer Havet 6 dobbeltkahytter med eget bad og toilet samt spisesalon med plads til 46 personer (ekskl. besætning).

Konferencer, møder og kurser

Det gode skib Havet er en utraditionel lokation til et møde, kursus eller konference. Vi har mobilt internet ombord og udstyr som video/DVD, overheadprojektor og flip-over. Hvis I skal bruge videoprojektor, skal I medbringe den selv, men vi har fast monteret projektionslærred i salonen.

Vi kan sejle i hele landet med en udstilling og samtidig have gæster eller personale boende ombord. En salgs- eller præsentations-kampagne kan arrangeres med alt under ét tag: Overnatning, udstilling/præsentation, ny oplevelse og fuld forplejning ombord.

Private arrangementer

Tal med os om bryllup, jubilæum, rund fødselsdag, konfirmation eller blot en anderledes tur med de nærmeste. Vi er gode til at skabe de rammer, som giver jer fred til at nyde samværet.

Er Havet optaget? Vi samarbejder med Classic Charter ligesom en række andre danske træskibe.